Гарний педикюр вдома – основні правила. Мінуси педикюру у салонах

Як зазначають фахівці більшості косметичних салонів, більше половини сучасних жінок незадоволені станом своїх нігтів. Для того щоб надати їм бажане витонченість і красу, багато представниць прекрасної статі за своє життя користуються безліччю коштів. Віддаючи величезні гроші за послуги спеціалістів салонів краси, новомодні лаки та інші косметичні засоби, вони, наче все життя проводять в одному нескінченному бігу від одного бутика до іншого, від одного майстра до наступного. Однак усе це часом лише шкодить стану нігтів. І, можливо, краще зробити правильний педикюр вдома, прочитавши блог для жінок. Адже саме тут в оточенні своїх рідних стін ви зможете почуватися максимально комфортно і розслаблено.

Гарний педикюр вдома – основні правила. Мінуси педикюру у салонах.

Щоб зробити гарний педикюр будинку, необхідно озброїтися дрібнозернистою пемзою, щіточкою для очищення, щипчиками, дерев’яною паличкою для видалення кутикул, а також манікюрними ножицями. Насамперед, потрібно подарувати своїм ногам трішки тепла. Для цього налийте у ванну теплої води, насипте морської солі, налийте рідкого мила і покладіть (якщо вони, звичайно, у вас є) кілька гладких морських камінців. В даному випадку вони виступатимуть як масажери для ніг. Попарте ступні 10-15 хвилин і постарайтеся просто розслабитись.

Після того, як ноги будуть готові до обробки, візьміть педикюрний шліфувальник, накладіть на нього більше скрабу і обробіть стопи приділяючи особливу увагу натоптишам, а також застарілим мозолям. Старі мозолі можна також видаляти за допомогою спеціальних щипчиків.

Гарний педикюр вдома – основні правила. Мінуси педикюру у салонах.

Роблячи педикюр вдома, обробіть нігті на ногах за допомогою спеціальної пилки. Ретельно видаліть кутикули і надайте нігтьової пластини належного вигину. Для того, щоб у фіналі цього дійства у вас вийшов гарний педикюр, необхідно ретельно знежирити нігті. Якщо ви вирішили зробити педикюр вдома, важливе значення має правильний вибір лаку. Віддавайте перевагу лише перевіреним маркам. Крім того, якщо педикюр робити регулярно (раз на 2 тижні), то дана процедура буде забирати значно менше часу. Так як лак на ногах зазвичай тримається міцніше і довше, ніж на руках, тому педикюр, швидше за все, збереже свій «первідданий» вигляд до такої процедури.

Leave a Comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *